Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ποιοί Είμαστε?


ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
«Α.Μ.Ε.Α GREEK, ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Κολοκοτρώνη 130 Βύρωνας – Αττικής – 210.76.46.144 – 6974.644.003 –
e-mail: geitoniesmas@yahoo.gr

Παίρνουμε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την λειτουργία της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας, διεπόμενη από τα άρθρα 61 επ. και  741 επ. Αστικού Κώδικα, με την επωνυμία «Α.Μ.Ε.Α GREEK, ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».
Σκοπός της εταιρείας είναι:
         1.- Η προώθηση και διακίνηση μέσω του διαδίκτιου (internet) των προβλημάτων, δραστηριοτήτων και θεμάτων που αντιμετωπίζουν όσοι πολίτες υπάγονται στην κατηγορία των ατόμων με ειδικές ανάγκες ή σε οποιαδήποτε κατηγορία αναπηρίας.      
         2.-Η προώθηση και διακίνηση μέσω του διαδικτύου (internet), ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών παραγωγών, αναφερομένων στα προβλήματα, τις δραστηριότητες και τα θέματα που αντιμετωπίζουν όσοι πολίτες υπάγονται στην κατηγορία των ατόμων με ειδικές ανάγκες ή σε οποιαδήποτε κατηγορία αναπηρίας.
         3.- Η προώθηση και διακίνηση με την έκδοση εντύπων, {εφημερίδων, περιοδικών, ενημερωτικών δελτίων – φυλλαδίων κλπ.) των προβλημάτων, δραστηριοτήτων καθώς και των  θεμάτων που αντιμετωπίζουν όσοι πολίτες υπάγονται στην κατηγορία των ατόμων με ειδικές ανάγκες ή σε οποιαδήποτε κατηγορία αναπηρίας.
         4.- Η διοργάνωση πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων , ειδικών διαλέξεων, σεμιναρίων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και προγραμμάτων επαγγελματικής απασχόλησης όσων πολιτών υπάγονται στην κατηγορία των ατόμων με ειδικές ανάγκες ή σε οποιαδήποτε κατηγορία αναπηρίας.
         5.- Η συμμετοχή της εταιρείας στην προώθηση και υλοποίηση Ευρωπαϊκών Κοινοτικών αλλά και Εθνικών προγραμμάτων απασχόλησης των Α.Μ.Ε.Α.
          6.- Η συνεργασία της εταιρείας με τον Ο.Α.Ε.Δ για την εύρεση θέσεων εργασίας σε πολίτες που υπάγονται στην κατηγορία των ατόμων με ειδικές ανάγκες ή σε οποιαδήποτε κατηγορία αναπηρίας.
         7.- Η ίδρυση και λειτουργία ραδιοσταθμών στο διαδίκτυο (internet) , και η συνεργασία με υφιστάμενους διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, για την προώθηση των αναπηρικών θεμάτων εν γένει.
         8.- Η ίδρυση και λειτουργία γραφείου ενημέρωσης για όλα τα θέματα που απασχολούν τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες και η λειτουργία γραφείου νομικής υποστήριξης για την αντιμετώπιση και προώθηση των προβλημάτων αυτών.
         9.- Η δημιουργική απασχόληση και εκπαίδευση Α.Μ.Ε.Α σ’ όλες τις παραπάνω δραστηριότητες της εταιρείας.
Ο πυρήνας των συνεργατών του ameagreek είναι άμισθοι εθελοντές και άτομα με αναπηρίες πάνω από 80%. Παρά τον εθελοντικό χαρακτήρα του ameagreek οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται είναι όλες επαγγελματικού επιπέδου καινοτόμες και άκρως υποστηρικτικές:



Α. Το ψηφιακό του πρόσωπο, δηλαδή το www.ameagreek.gr
Έχοντας «στήσει» έναν ξεχωριστό διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό το www.ameagreek.gr με ποιοτική μουσική όλο το 24ωρο και μέλη όλους τους συλλόγους ΑΜΕΑ της ελληνικής επικρατείας, (ήδη τα εγγεγραμμένα μέλη ανέρχονται στους 23 συλλόγους και ξεκινάνε από τις περιοχές τις Θεσσαλονίκης και καταλήγουν στην Κρήτη) δίνουμε τη δυνατότητα να «ακουστεί» η φωνή και το μήνυμα του κάθε αναπηρικού συλλόγου παγκόσμια, αφού οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας βρίσκονται παντού ανά τον πλανήτη, ενώ μέσω του Internet είναι γνωστό ότι καταργούνται τα όποια σύνορα με το πάτημα ενός απλού κουμπιού και έναν απλό προγραμματισμό.
Επίσης το Διαδικτυακό ραδιόφωνο www.ameagreek.gr εκτός από ψυχαγωγικό είναι και ενημερωτικό παρέχοντας δωρεάν νομικές συμβουλές, νομοσχέδια , πληροφορίες για τις εφημερίες φαρμακείων, εφημερεύοντα νοσοκομεία, συνοδούς/οδηγούς για τις εξόδους σας, καθώς επίσης και συνέδρια/ημερίδες/εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν και ότι άλλο αναφέρεται σε Α.Μ.Ε.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου