Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Διαφημιση





 «Α.Μ.Ε.Α GREEK, ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Κολοκοτρώνη 130 Βύρωνας – Αττικής – 210.76.46.144 – 6974.644.003 –
e-mail: geitoniesmas@yahoo.gr

Όταν ακούτε την λέξη διαφήμιση, τι σας έρχεται στο μυαλό? Μην μου πείτε,  διαφήμιση ίσον τηλεόραση, πολλές χιλιάδες ευρώ για να διαφημιστώ σε αυτό το μέσο, άρα το διαγράφω. Άλλος έχει συνδέσει την διαφήμιση με το ραδιόφωνο, μια εφημερίδα η ένα περιοδικό. Αυτοί είναι οι μονοί τρόποι που μπορεί να διαφημιστεί κάποιος σήμερα, σωστά? Α!  ξέχασα, μπορείς επίσης και να τυπώσεις φυλλάδια η διαφημιστικά καπελάκια, αναπτήρες, ημερολόγια κλπ. Οι πατροπαράδοτοι τρόποι διαφήμισης και τέλος…
Λάθος κύριες και κύριοι. Δεν τελειώσαμε εδώ. Ναι, συμφωνώ μαζί σας. Αυτοί είναι οι πιο γνωστοί τρόποι που μπορεί κάποιος να γίνει γνωστός στο ευρύτερο κοινό. Δεν είναι όμως οι μοναδικοί. Ξεχνάτε το μέσο που άλλαξε ριζικά τον τρόπο που γίνονται οι διαφημίσεις στις μέρες μας...
Το Internet!
The Best Portal For AMEA in Greece !
Όταν μια εταιρεία κάνει μια διαφήμιση σε οποιοδήποτε από τα γνωστά μέσα που προανέφερα, πληρώνει ένα προκαθορισμένο ποσό για την διαφήμιση αυτή. Εσείς πληρώνετε χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζετε εκ των πρότερων το αποτέλεσμα. Και ειδικά αν είναι το μέσο αυτό λέγεται τηλεόραση, είναι σίγουρο ότι στοχεύετε πολύ γενικά και όχι στην συγκειμένη αγορά που κινείστε. Και όμως το Internet ήρθε να το αλλάξει αυτό. Μπορείτε πλέον να διαφημιστείτε στο www.ameagreek.gr στο Hellinic Portal for AMEA/ενημέρωση-μουσική για AMEA και όχι μόνο !

www. ameagreek.gr
Το www. ameagreek.gr είναι μια πλατφόρμα, που μέσα από το ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος site και το ραδιοφωνικό σταθμό που λειτουργεί με ποιοτική μουσική όλο το 24ωρο, και μέλη όλους τους συλλόγους ΑΜΕΑ της ελληνικής επικρατείας. Επίσης παρέχει από διακεκριμένη δικηγόρο  δωρεάν νομικές συμβουλές, νομοσχέδια . Εφημερίες φαρμακείων, Εφημερεύοντα νοσοκομεία, βοηθούς/οδηγούς για τις εξόδους καθώς επίσης και σε συνέδρια,ημερίδες,εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν και ότι άλλο αναφέρεται σε Α.Μ.Ε.Α. Άρα όπως καταλαβαίνετε μπορείτε πλέον ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ (στους  πελάτες που ψάχνουν να αγοράσουν το προϊόν η την υπηρεσία που πουλάτε) ,να διαφημιστείτε με κόστος μόνο 30€/μήνα!

Γιατί να διαφημιστώ στο www. ameagreek.gr?
·         Ο πυρήνας των συνεργατών του ameagreek είναι άμισθοι εθελοντές και άτομα με αναπηρίες πάνω από 80%. Παρά τον εθελοντικό χαρακτήρα του ameagreek οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται είναι όλες επαγγελματικού επιπέδου.

·         Μόνο σε αυτήν εδώ τη συχνότητα θα βρείτε την καλύτερη Ξένη μουσική του σήμερα!

·         Θα διαφημιστείτε σε μια αγορά 2 δισεκατομμυρίων χρηστών (ναι καλά διαβάσατε),24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.
  • Κόστος μόνο 30€/μήνα το μικρό banner
  • Κόστος μόνο 60€/μήνα το μεγάλο banner
  • Συμπέρασμα!   Είναι πολύ απλό! Να κάνετε διαφήμιση σε εμάς   !

Το να κάνεις δουλειές χωρίς διαφήμιση είναι σα να κλείνεις το μάτι σε ένα κορίτσι, στο σκοτάδι. Αυτό που κάνεις το ξέρεις μόνο εσύ αλλά κανένας άλλος....

Επειδή «όλοι είμαστε διαφορετικοί αλλά όλοι είμαστε ίσοι» περιμένουμε και την δική σας συμμετοχή στην προσπάθεια αυτή που ήδη έχουμε ξεκινήσει και να συνεργαστούμε σε κάτι δημιουργικό αποσκοπώντας στο «Από την Αναπηρία της Ενημέρωσης στην Ενημέρωση για την Αναπηρία».

Με εκτίμηση,
Μαρία Μπαστέα
210.76.46.144/6974.644.003


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου